Provence: vakantiewoning met zwembad

LU-84-42101 - LOULOU

Boek uw vakantie
Aankomst
Départ
Vacanciers
Boeken

Verblijfsbelasting afhankelijk van gemeentelijke overheid


Milieu

Aantal kamers : 3


Beschrijving

personen
6 personen
kamers
3 kamers
Wifi
Wifi
Zwembad
Privé zwembad

Pertuis, klein stadje met uitstekende infrastructuur op 15 km van Aix en Provence, vormt een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes. In het Noorden, de Lubéron met haar aantrekkelijk landschap, in het Zuiden de berg Sainte-Victoire, vaak geschilderd door Cézanne, of het Massif de la Sainte-Baume. In het Oosten de grote, historische Provençaalse steden en in het Westen, les Gorges du Verdon en de typische dorpjes in de Var : Gréoux, Rians, Taverne, Aups.

De eigendom, even verwijderd van de stad, biedt mooi uitzicht over de vlakte. Het grasrijk terrein met bomen is ideaal voor stoeiende kinderen. De charmante zwembadruimte is het evenbeeld van het interieur : geraffineerd, intimistisch. Grote terrassen omringen het zwembad. Eén van de terrassen is een echte zomerse eetkamer en de poolhouse biedt de sfeer van een zomersalon.

De charme, de verfijning, het nietsdoen karakteriseren de inrichting van deze gelijkvloerse woning. Gezellige aankleding : zich tijdens het heetst van de dag even terugtrekken in het salon om rustig te lezen wordt een must. De charme van de keuken nodigt uit tot het bereiden van salades. Inkomhal. Salon. Eetkamer. Keuken. Bijkeuken. Nachthal. 3 slaapkamers met 1 bed 2p. Badkamer. WC.

Een knusse en gezellige sfeer zonder veel uiterlijk vertoon, zowel binnen als buiten. Een ware uitnodiging tot een zalig, totaal 'nietsdoen'.

Andere verhuur

PERNES-LES-FONTAINES
MV-84-97502 - Olivier
10 Aantal personen - 5 slaapkamer(s)
Boeken
PLOZEVET
BR-29-55801 - Bigouden
5 Aantal personen - 2 slaapkamer(s)
Boeken
ARGELIERS
BL-11-30021 - Aemiute
8 Aantal personen - 3 slaapkamer(s)
Boeken
SAINT RAPHAEL
CA-83-24701 - Vallon
7 Aantal personen - 3 slaapkamer(s)
Boeken

Milieu

Aantal kamers : 3