Provence: vakantiewoning met zwembad - Luberon

LU-84-29201 - ABBAYE

Boek uw vakantie
Aankomst
Départ
Vacanciers
Boeken

Verblijfsbelasting afhankelijk van gemeentelijke overheid


Milieu

Aantal kamers : 5


Beschrijving

personen
10 personen
kamers
5 kamers
Wifi
Wifi
Zwembad
Privé zwembad

Kleine gerestaureerde abdij in de omgeving van Gordes. Het gehuchtje Imbert heeft de charmes van de Provence zoals beschreven door Pagnol: oude kerk, dorpspleintje, enkele voorouderlijke woningen onder platanen, te midden van een zonovergoten wijngaard. De sjirpende geluiden van de krekels, u beseft dat u zich in een klein paradijsje bevindt. Een toeristische ligging met het schitterende Gordes maar ook Cavaillon met zijn markt, Avignon en zijn middeleeuwse binnenstad of eenvoudigweg een fascinerend platteland met hartveroverende dorpjes : Fontaine de Vaucluse, Roussillon, Bonnieux en niet te vergeten de abdij van Senanque en de Mont Ventoux.
Buiten :
Dit zorgvuldig gerenoveerd honderdjarig gebouw ligt in een uitzonderlijk kader. Een ommuurde, grote binnenplaats biedt het zwembad een intiem en rustig kader met veel lichtinval. Eén van de gewelfde terrassen is ideaal om de maaltijden te gebruiken, kortom om te genieten. Aanpalende, andere zonovergoten terrassen.
Inrichting :
Een kwalitatief kader. Mooie, gewelfde plafonds. Salon met schoorsteen aanpalend aan de eetkamer en een grote keuken. WC. Een grote stenen traphal (bijzondere architectuur) leidt naar de verdiepingen. Verdieping 1 : 2 ruime slaapkamers:1) 1 bed 2p 2) 1 bed 1p - 120 cm. WC. Badkamer. Verdieping 2 : 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met aanpalende badkamer met douche. 1) 1 bed 2p 2) 1 bed 2p 3) 2 bedden 2p. Derde badkamer met douche en WC.
Ons gevoel :
Enorm veel charmes, schitterende sfeer. Authenticiteit en comfort rond een mooi zwembad in één van de mooiste streken van de Lubéron.

Andere verhuur

JONQUERETTES
PR-84-14101 - CLAIRE
9 Aantal personen - 4 slaapkamer(s)
Boeken
SAINT-RAPHAËL
CA-83-12501 - Cyclades
2 Aantal personen
Boeken
SAINT RAPHAEL
CA-83-24701 - Vallon
7 Aantal personen - 3 slaapkamer(s)
Boeken
TRETS
PA-13-03801 - Sainte Baume
8 Aantal personen - 4 slaapkamer(s)
Boeken

Milieu

Aantal kamers : 5