Provence: vakantiehuis met zwembad - Gorges du Verdon - Haut Var

HV-83-85201 - SAINT MARTIN

Boek uw vakantie
Aankomst
Départ
Vacanciers
Boeken

Verblijfsbelasting afhankelijk van gemeentelijke overheid


Milieu

Aantal kamers : 5


Beschrijving

personen
12 personen
kamers
5 kamers
Wifi
Wifi
Zwembad
Privé zwembad

De omgeving van Aups moet u beslist beter leren kennen. Wie er voor zijn vakantie naartoe trekt, kan zelfs in het absolute hoogseizoen verzekerd zijn van rust, want ook in het heetst van de zomer blijft de drukte zeer binnen de perken. Er zijn prachtige toeristische ontdekkingen te doen zoals het meer van Sainte-Crois, de Gorges du Verdon, de Haute Provence met zijn rijke verleden, afwisselende vergezichten en rust.

Verschillende terrassen en een lang zwembad (12m x 3-5m) waarvan de hedendaagse architectuur een schitterend contrast vormt met het 17e eeuwse gebouw.

Ruime vertrekken met gewelfde plafonds of plafonds die door oude balken worden ondersteund. Elk vertrek straalt charme en een gevoel van welbehagen uit.
In het hoofdgebouw zijn er twee salons waarvan een met open haard. Eetkamer in het verlengde van de keuken en achterkeuken. Toegang tot de terrassen die naargelang het tijdstip van de dag lommerrijk of zonovergoten zijn. Badkamer, WC. Verdieping: 3 grote kamers waarvan twee met tweepersoonsbed (één met aanpalende kantoorruimte met eenpersoonsbed en de andere met een mezzanine en een éénpersoonsbed) en de derde met twee eenpersoonsbedden. Het beddengoed is van hoge kwaliteit. In het bijgebouw is er een woonkamer, een ingerichte keuken, twee kamers, waarvan een met tweepersoonsbed, de andere met twee eenpersoonsbedden.

Karaktervol domein, heerlijk comfort te midden van een nog ongerept landschap. Het perfect ingerichte bijgebouw op 50 m van het hoofdgebouw is de beste garantie dat zelfs grote gezinnen hier in optimale omstandigheden van hun vakantie kunnen genieten. Een must voor wie graag naar het Franse zuiden trekt: charme en authenticiteit.

Andere verhuur

AUBIGNAN
LU-84-11201 - ROSANE
6 Aantal personen
Boeken
ROBION
LU-84-95501 - Clementine
2 Aantal personen - 1 slaapkamer(s)
Boeken
SAPOIS
VS-88-100003 - ENVOL
2 Aantal personen - 1 slaapkamer(s)
Boeken
PLOZEVET
BR-29-55801 - Bigouden
5 Aantal personen - 2 slaapkamer(s)
Boeken

Milieu

Aantal kamers : 5