Provence: charmante villa met privé zwembad - Gorges du Verdon

HP-04-66501 - DABISSE

Boek uw vakantie
Aankomst
Départ
Vacanciers
Boeken

Verblijfsbelasting afhankelijk van gemeentelijke overheid


Milieu

Aantal kamers : 4


Beschrijving

personen
8 personen
kamers
4 kamers
Wifi
Wifi
Zwembad
Privé zwembad
Animaux admis
Animaux admis

Een schitterende regio die evenwel nog onvoldoende gekend is. De uitlopers van de Luberon reiken hier tot tegen de voet van de Alpen en beschermen kleine stadjes en charmante dorpjes. Overal vind je hier rust, zelfs op de toeristisch drukste ogenblikken.

Een uitgestrekt domein omgeven door heuvels en boomgaarden met prachtige bomen en grasperken. Uitzicht over 360 °. Rust en privacy in overvloed. Patio, uitzonderlijk mooi zwembad. Twee zomersalons en een eetkamer. Carport.

Eigentijds meubilair dat bijdraagt aan het lichte en luchtige interieur. Ruime plaatsen en perfect sanitair. Ontvangsthal, salon, eetkamer. Open keuken die aansluit op de achterkeuken en de eetkamer buiten. Bergplaats, wc. Suite met kamer met tweepersoonsbed, terras. Aanpalende badkamer met toilet.
Verdieping: 3 kamers met prachtig uitzicht: twee kamers met twee eenpersoonsbedden, de derde kamer heeft een tweepersoonsbed en aanpalende badkamer. Toilet.

Luxe en comfort zonder veel vertoon, perfecte rust, idyllische omgeving, fabelachtig mooi zwembad. Een must van Vacances Côté Sud.

Andere verhuur

FIGANIÈRES
HV-83-97401 - Figuiers
8 Aantal personen - 4 slaapkamer(s)
Boeken
CAVAILLON
LU-84-98102 - Volets Bleus 8p
8 Aantal personen - 4 slaapkamer(s)
Boeken
TRETS
PA-13-03801 - Sainte Baume
8 Aantal personen - 4 slaapkamer(s)
Boeken
CANNES
CA-06-10101 - Croix des Gardes
10 Aantal personen - 6 slaapkamer(s)
Boeken

Milieu

Aantal kamers : 4