Het vakantiehuis met zwembad door Vacances Côté Sud

35 jaar bezoeken, warme contacten met u en met eigenaren, en een intact enthousiasme, brengen ons ertoe onze selectie van vakantiehuizen te verfijnen, en onze vindingen samen met u te delen, evenals de warme sfeer van onze vakantiehuizen met zwembad in de Provence - Zuid-Frankrijk en in Toscane - Italië.

Stap in de wereld van Vacances Côté Sud en vind er het huis van uw dromen waar u een authentieke vakantie zal doorbrengen in een betoverende omgeving, genietend van het samenzijn met uw familie of met uw vrienden, van een uitstapje naar oude dorpjes, van de lokale gastronomie

COVID 19 Info

Covid 19 GRATIS ANNULERING: voor elke annulering met betrekking tot een feit in verband met de pandemie en de toegang tot accommodatie, worden de annuleringsvoorwaarden voor de klant opgeschort. De terugbetaling van de betaalde bedragen zal op verzoek worden gedaan.

Covid 19 HYGIËNE: De door de gezondheidsautoriteiten aanbevolen hygiënemaatregelen voor verblijven van seizoen verhuur van individuele accommodatie worden toegepast en versterkt door een specifieke interventie tussen elk verblijf.

Covid 19 PRIVATE POOL: De door hygiënepersoneel aanbevolen regels voor extra hygiëne voor Covid 19 worden gerespecteerd.

Covid 19 VEILIGHEID: Onze accommodaties zijn individueel en privé, evenals het zwembad. Er is dus geen bezetting of gebruik buiten uw eigen bezetting. De woningen zijn vrij groot, meestal afgelegen en op het platteland.

 

De kwaliteit van onze vakantiehuizen

familie vakantiewoning

lain Henry - Vacances Côté Sud is gespecialiseerd in kwaliteitsvakantiehuizen die een originele en pittoreske uitstraling bieden vanwege hun ligging en hun karakter.

Vacances Côté Sud biedt een compromisloze kwaliteit van uitrusting en omgeving van elke accommodatie.

De rust en privacy van elk vakantiehuis met zwembad worden in acht genomen.

Onze aanpak is handgemaakt en elke faciliteit wordt persoonlijk geselecteerd door Alain Henry volgens strikte criteria.

Onze vakantiehuizen worden aangeboden in een perfecte staat van properheid.

Alle villa's zijn uitgerust met tuinmeubelen volgens de capaciteit van de accommodatie. De barbecue, altijd aanwezig, wordt gespecificeerd: kolen, gas, elektriciteit, enz.

Het zwembad in onze vakantie villa's

Villa Ferdinando

Het concept bij Vacances Côté Sud voor een geslaagde vakantie in vakantiekring is om een zwembad van hoge kwaliteit te bieden.

We maken gebruik van 8 criteria om de pool van elk vakantiehuis te bepalen

  • Privé zwembad of zwembad te delen
  • Minimale en maximale diepte
  • lengte en breedte
  • kenmerken van het beveiligingssysteem (perimeter alarm, sluiter, omheining ...)
  • vorm van het zwembad
  • type van filtratie
  • afdekzeil
  • verwarmd zwembad

Capaciteit van de accommodatie van onze vakantiehuizen

De vakantiehuizen met zwembad van Vacances Côté Sud bieden verschillende capaciteiten, voor elk wat wils.


Koppel

vakantiehuizen met privé zwembad perfect ontworpen en ingericht voor 2 personen. Intimiteit, charme en comfort zijn een absolute vereiste van de selectie.
Bijvoorbeeld: Vakantiehuis Clémentine


Familie

een geweldige selectie met meer dan 1200 woningen in de Provence - Zuid-Frankrijk en Toscane - Italië.
Bij Vacances Côté Sud is er altijd een vakantiehuis of een vakantievilla met privé-zwembad voor uw budget-, kwaliteits-, omgevingsvereisten

Vakantiehuis Casa Lucia : Privé zweembad 4 pers - 2 slaapkamers 879 € - 1618 € / week

 


location vacances Felciai en Toscane

Vriendenkring

een groep van 10, 20, 40 mensen..,
Geen probleem, wij hebben wat u nodig hebt, vooral in Toscane.

Vakantiehuis Felciai - Toscane :
Privé zweembad 24 pers, 11 slaapkamers, 11 badkamers 6565 € - 7070 € / week

Budget vakantieverhuur

De label Vacances Côté Sud voor de geselecteerde vakantiehuizen: correcte prijs en gemaximaliseerde kwaliteit voor het budget. Bestudeer ons aanbod. Er is altijd een mogelijkheid voor uw vakantiebudget en dat met zwembad. Onze luxe villa's of luxe bieden ook zeer aantrekkelijke prijzen.

Praktische aspecten - boeking vakantieverhuur

De gebruiksvriendelijkheid van onze website werd grondig bestudeerd. Gebruik de muis. Wanneer bijkomende informatie beschikbaar is, zal de onderlijning veranderen. De oranje kleur duidt ook op informatieve inhoud.

De huisbeschrijvingsfiche van Vacances Côté Sud is een bron aan informatie. Wanneer een vakantiehuis geselecteerd is voor het label Vacances Côté Sud, vullen we een fiche in die bestaat uit 580 verschillende criteria.

Afhankelijk van uw beschikbare tijd of uw keuze, worden meerdere lezingen voorgesteld

Snel: pictogrammen en foto's geven u de basis
Leuk: tekst en foto's laten u dromen
Grondig: de tab 'Details' geeft u tal van informatie. Beschikbaar: Extra foto's, luchtfoto met drone en video dekking van 360°
Gezellig: meer informatie nodig? Bel +32473294323 of + 33970466296 of stuur een e-mail via de knop "contact"

Foto’s vakantiehuizen

Fotografie is een passie van Alain en Patrick. Vanaf de eerste mooie dagen bezoeken we opnieuw onze vakantiehuizen met zwembad, stellen we het visuele dossier op van elke woning en zorgen we hierbij dat de foto’s over een maximum aan nuttige informatie beschikken om u te helpen bij uw beslissing.

Wanneer de woning beschikt over een nieuwe inrichting, vullen we het dossier aan en om de vijf jaar maken we systematisch opnieuw het visuele dossier van elk vakantiehuis met zwembad.


Kwaliteit Hdr

Vacances Côté Sud wil aan de spits blijven van de technologie. Vanaf 2015 zullen wij de HDR-fototechniek gebruiken. Deze professionele techniek waarborgt foto's van betere kwaliteit en biedt meer informatie aan. Voorbeeld: de vensters zijn doorzichtig (geen weerspiegeling meer) en zo wordt het mogelijk de buitenomgeving van elke kamer te zien.


Luchtvideo als enige in de sector van de vakantiehuizen.

etest op een tiental woningen in 2014, wordt de luchtvideo nu toegepast op alle huizen van Vacances Côté Sud in de Provence en Zuid-Frankrijk. Onze zorg voor een accurate informatie wordt dus geoptimiseerd: vanuit de hemel wordt de intrinsieke kwaliteit van de woning en van de omgeving zichtbaar. Geen detail kan u ontsnappen.

Villa SPACE in het land van Aix
Villa JOANNADE in de Gorges de l'Ardèche
Villa Cigales in de Romeinse Provence


360 ° foto’s van de woonkamer

een 360° video van de woonkamer wordt langzamerhand ook realiteit.

Villa Garenne in het land van Aix