Onze vakantiehuizen in Toscane

Vakantiewoningen en huizen met zwembad
in Toscane en Italië bij Vacances Côté Sud

Wie Toscane zegt, zegt eeuwenoude cipressen, zonnebloemvelden zover het zicht reiken kan, zorgvuldig onderhouden heuvels die samen met de seizoenen van kleur veranderen, wijngaarden, olijfbomen, graanvelden, … Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen met zwembad bevinden zich in Lucca in de Toscaanse Riviera en de eilanden, in Pisa, Montecatini, de Chianti streek, San Gimignano, Grosseto, Siena, Cortona, Arezzo en Firenze.Streken die zo verschillend zijn dat een mensenleven niet volstaat om alle hoekjes ervan te verkennen. Historische parels zoals Volterra, Montepulciano, Pienza…de huurwoningen van Vacances Côté Sud zijn bezield door de typische charme van de Toscane.

L’Umbrië bewaart talrijke sporen van de Etruskische en Romeinse beschavingen, van de Middeleeuwen en de Renaissance. De gezellige steden Perugia, Assisi, Orvieto stralen in betoverende streken. Wilde bossen en versterkte dorpen volgen mekaar op in heuvelachtige landschappen. Het Trasimeense meer is de ideale plaats voor watersporten.

Bij Vacances Côté Sud staat Italië,oor aantrekkelijke droomhuizen en huurwoningen met zwembad in Umbrië, Sicilië en Sardinië  en hun sprookjesachtige kusten, Venetië, LatiumPuglia en de fascinerende trulli, MarchesLigurië die doet denken aan de Côte d’Azur en de Amalfi kust met Napels.

Kaart met vakantiewoningen in Toscane

Italie Toscane