Huurders - vakantie huizen in de Provence en Toscane -Zuid Frankrijk -ItaliëVakantiehuis verhuur

Geachte huurder bij Vacances Côté Sud,

U koos voor een vakantiehuis met zwembad in de Provence - Zuid-Frankrijk of in de Toscane, Italië. Van harte welkom in deze ruimte, die voor u bestemd is.

Allereerst bedankt voor uw vertrouwen in Vacances Côté Sud voor het huren van uw vakantievilla of huis met zwembad. Wij zijn bewust dat het organiseren van uw vakantie een zware verantwoordelijkheid is. De vakantie is één van de gekoesterde periodes van het jaar. Wees zeker dat we alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de doelstellingen geluk, ontspanning, welzijn, sereen gezinsleven bereikt worden.. 

Dat het boeken van uw vakantiehuis on line gebeurt samen met de betaling van het voorschot en de onmiddellijke sluiting van de beschikbaarheid in de planning of dat uw reservering gebeurt via latere inschrijving van de reservatie, u ontvangt sowieso per retour uw huurcontract met de huisbeschrijving uit de website.

Op het contract bevindt zich de toegangscode naar uw ruimte op de website waarop u alle stappen van uw boeking kan zien zoals aanbetaling, bevestiging van ontvangst, te betalen saldo, datum van verzending van documenten, enz. Daarnaast kan u in uw persoonlijke ruimte uw betalingen uitvoeren van het voorschot of van het saldo, de betaling van bijkomende diensten of betaling van de borg (zonder debet op uw kaart).

 

Verdere uitleg, hulp nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 473 294 323 of +33 970 466 296 of via contact formulier

Met vriendelijke groet,, Het team Vacances Côté Sud.

 

 

Toegang tot uw account