Praktische info

Administratie en betrekkingen met eigenaars

Vacances Côté Sud - Gti sprl

Contact : Avenue E. Van Becelaere 26B bte 4 – B-1170 Bruxelles
Hoofzetel : Avenue de Tervuren 412/3 – B-1150 Bruxelles
Telefoon : +32473294323
E-mail : contact@vacancescotesud.com

Gti - Vacances Côté Sud

Gti (beheer van en transacties met betrekking tot vastgoed) is een vastgoedonderneming naar Belgisch recht. Het bedrijf beheert een portefeuille vakantiehuizen die door verschillende verhuuragenten zowat overal in Europa worden aangeboden. Vacances Côté Sud is het handelsmerk van Gti.

Activiteit

De eigenaars die hun vastgoed niet zelf wensen te verhuren verzoeken ons deze goederen te huur aan te bieden. Wij selecteren, bezoeken en nemen foto’s van de woningen. De eigenaar of diens plaatselijke vertegenwoordiger zorgt voor voor het onthaal van de huurders ter plaatse. U mag ons dus zowat alles vragen over de te huur aangeboden woningen, wij hebben die allemaal zonder uitzondering bezocht.

Algemene inlichtingenx

Ondernemingsnummer: Gti is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht die onder het ondernemingsnummer BE427369627 is ingeschreven. De statutaire zetel bevindt zich op het adres rue de Biert 7A, 5620 Flavion, België.

Vergunning: de wettelijke vertegenwoordiger van de bvba Gti is lid van het BIV (Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (www.biv.be) met vergunningsnummer 102366.(www.ipi.be))
Verzekering: voor zijn beroepsactiviteiten is Gti verzekerd bij verzekeringsmaatschappij AXA, (contrat nr. 730305669).

Bankrelaties

België: Delta Lloyd Bank, 107, rue Pierre Henvard, 4053 Embourg.
Frankrijk: Banque Populaire Lorraine-Champagne, 5, rue R. Demangeon, 88120 Vagney.
Betaling per bankkaart: Gti is door Atos Worldline (Bank Card Company - Banksys, www.atosworldline.be) gemachtigd om als handelaar met bankkaart en kredietkaar transacties op afstand te verrichten onder het nummer 14928824, via Ogone.

Boeken

Wanneer u een woning wenst te boeken, stellen wij een seizoenscontract op. Dat contract wordt u via e-mail toegestuurd. De gegevens van de eigenaar, van de woning en de beschrijving worden bijgevoegd evenals de algemene boekings- en huurvoorwaarden. U bevestigt uw boeking per fax of e-mail.

Het contract vermeldt de huurprijs en bepaalt de modaliteiten van de kosten zoals vermeld in de beschrijving van de woning.

Binnen 3 dagen na ontvangst van het contract dient een voorschot van 30% te worden betaald. Betaling door bankoverschrijving, met cheque of Visa/Mastercard/Carte Bleue, naargelang de gekozen boekingswijze.

Het saldo dient 6 weken voor aankomst door bankoverschrijving of met cheque te worden betaald.

Annuleringsverzekering

De verhuurder kan een annuleringsverzekering nemen. Deze bedraagt 3 % van de huursom. Deze verzekering dekt u in geval van gemotiveerde terugtrekking. De verschuldigde sommen worden op basis van onze algemene huurvoorwaarden terugbetaald (zie rubriek "Verzekering" in de boekingsprocedure).

Verzekering aansprakelijkheid huurder

n onze tarieven is automatisch een verzekering aansprakelijkheid huurder begrepen (zie rubriek "Verzekering" in de boekingsprocedure).

Algemene voorwaarden

Download het PDF-document